18 серп. 2014 р.

Про заздрість, досвід і лікування

Афоризм:


Наша заздрість завжди триваліша чужого щастя, якому ми заздримо. Франсуа де Ларошфуко.

Крилатий латинський вислів (і його транскрипція, підкреслення вказує наголос):


A priori [а пріорі]: з попереднього (базуючись на раніше відомому, на загальноприйнятих поняттях). Схожий за звучанням вислів – «a posteriori» [а постеріорі] вказує на знання, отримані на основі дослідів, по факту.

Значення іншомовного слова:


Санаторій (лат. sanatorium, від sano – лікую, зцілюю): лікувально-профілактичний заклад, де застосовують природні фактори (мінеральні води, грязі тощо) в поєднанні з фізіотерапією, лікувальною фізкультурою та іншими методами.

Краса природи:


[caption id="" align="aligncenter" width="640"] Автор фотографії: daveynin[/caption]

PS.


Минув тиждень, як сайт перейшов в режим «мінімум» (а я, відповідно – в режим «відпустка»). Сухі цифри статистики поки що не підтверджують негативних прогнозів скептиків, які пророкували значне опускання сайту в пошукових позиціях через малу кількість знаків на сторінці: запит «пояснення іншомовних слів» в Яндексі й Гуглі опустився лише на одну позицію, а запит «крилатий латинський вислів» навіть на три позиції піднявся. Також додатково підписалося на одержання інформації з сайту троє осіб (за що їм дякую), хоча можливо, що це повернулися ті, хто раніше відписався (був у мене такий період, що й згадувати не хочеться).

Немає коментарів:

Дописати коментар