13 квіт. 2020 р.

Плани на майбутнє


Планування майбутньогоОсновний обсяг робіт з перенесення сайту на цю платформу виконано. Залишилася лише частина матеріалів, що стосуються тренувань у домашніх умовах – потрібно оновити усі посилання другого рівня та фотографії. Оскільки спочатку задумувалося, що це будуть два окремих профільних сайти російською та англійською мовами – на усіх фото стоять відповідні знаки © копірайту. Зараз зводжу усе на цей сайт – і копірайти виявилися неправильними. Тож перед викладенням доцільно спочатку всі ті фотографії підкоригувати, змінивши копірайт, а вже потім вставляти у текст відповідної публікації. 

Звідси ідея: якщо вже переробляти усі фото – чому б не зробити ще й українську версію цих матеріалів. Особлива зважаючи на актуальність теми тренування з власною вагою та мінімумом інвентарю в умовах карантину.
Думаю, ця робота займе кілька тижнів – тому найближчим часом на сайті будуть публікації лише цієї тематики (хоча цитат з книжок вже назбиралося теж достатньо). 
Водночас нагадую про сторінку цього сайту у фейсбуці - там майже щодня розміщую цитати (у тому числі – в графічному форматі), які вважаю актуальними у теперішній ситуації. Також їх можна читати у твітері.

Немає коментарів:

Дописати коментар